... met je geld

Kent u iemand met Astma of COPD? Of heeft u een dierbare verloren aan een luchtwegziekte? Steun ons in de strijd tegen luchtwegaandoening en help ons om deze mensen een betere kwaliteit van leven te geven.

Bewegen is belangrijk voor mensen met een luchtwegaandoening. Door de bewegingslessen verbetert de lichamelijke conditie, waardoor men beter bestand is tegen de aandoening. Bewegen bevordert op den duur de kwaliteit van leven. Bovendien ontmoeten de mensen in de beweeggroepen mensen die dezelfde ervaringen hebben. Het contact met lotgenoten is een grote steun om met de ziekte om te kunnen gaan.

Het opzetten en in stand houden van beweeggroepen kost veel tijd. Het kost natuurlijk ook geld. Een groot deel van onze inkomsten besteden we aan het draaiende houden van onze beweeggroepen.

Het resultaat van onze inspanningen is dat patiënten met luchtwegaandoening inzien wat bewegen voor hen kan betekenen en zelf de voordelen ervan ervaren in hun dagelijks leven. Bewegen helpt kwaliteit van leven te verbeteren.

Belastingvoordeel
Wanneer u aan de Astma & COPD Beweegvereniging West-Brabant geeft, kunt de giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels. Lees meer over schenken en de fiscus.

Steun onze strijd tegen luchtwegaandoeningen
Word donateur en stel de Astma & COPD Beweegvereniging West-Brabant in staat om ons werk ook op de lange termijn te blijven financieren. U kunt eenmalig doneren of per maand.

De Astma & COPD Beweegvereniging West-Brabant ontvangt geen overheidssubsidie en is daardoor volledig afhankelijk van uw giften.

U kunt u eenmalige donatie overmaken op rekeningnummer Rabobank NL42RABO017 89 80 013 t.n.v. Astma & COPD Beweegvereniging West-Brabant onder vermelding van ‘Donatie’.

Wilt u maandelijks doneren, dan kunt u contact opnemen met de penningmeester:
Dhr. Berend Jan Stasse
Nieuw Zwartenberg 7
4823 GE Breda
M: 06 - 39396339
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.